Tarieven

Tarieven per 01-01-2024

De tarieven gelden voor behandelingen in mijn praktijk. Behandelingen AAN HUIS zijn ook mogelijk.

Sport/ wellness- massage 30 minuten
€ 32,50
Sport/ wellness- massage 60 minuten
€ 55
Sport/ wellness- massage 90 minuten
€ 82,50
Triggerpoint- behandeling 30 minuten
€ 32,50 *

Selecteer nieuwe afspraak

Let op! De bevestigingslink kan in de spambox belanden.

Sport- en deep tissue massage
In mijn visie is sportmassage een mix van klassieke sport- en deep tissue massage.
Verlichting van pijn, verandering van postuur (verbetering), meer flexibiliteit en vloeiende bewegingen door het opheffen van spierbeperkingen. Dit zijn belangrijke aspecten bij de uitvoering van mijn sport- en deep tissue behandelingen.
Tevens kan een sportmassage prestatie-bevorderend werken en heeft, ook zonder klachten, een positief effect op het spierstelsel.

Wellness massage
Een wellnessmassage is puur ter ontspanning. Het is een weldaad voor pijnlijke en stijve spieren, verbetert de doorbloeding, geeft vitaliteit, vermindert stress en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.

Triggerpoint behandeling
Een triggerpoint of spierknoop is een gevoelige (pijnlijke) plek in een strak spierweefsel die niet meer kan ontspannen en pijn doet als je erop drukt. Ze kunnen bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtverlies en pijnklachten veroorzaken. Bovendien kan de pijn van een triggerpoint uitstralen naar andere gebieden.
Om een succesvol resultaat te behalen bij deze behandeling is het van belang dat de cliënt actief meewerkt aan het genezingsproces d.m.v. het uitvoeren van specifieke oefeningen die thuis gedaan kunnen worden.

* Het tarief van een triggerpoint behandeling bedraagt € 32,50 per half uur. Deze behandeling wordt per kwartier berekend met een minimum van een half uur. Drie kwartier is bv. ook mogelijk.

Massage op locatie
Mocht je zelf niet in staat zijn naar mijn praktijk te komen, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik beschik over een draagbare massagetafel. Dit geldt voor massages vanaf 60 minuten. Triggerpoint-behandelingen geef ik niet aan huis. Neem contact op voor meer informatie. Voorrijkosten worden in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand en de parkeermogelijkheden.